Szolgáltatások

Common Rail rendszer

A teljes Common Rail rendszerek cseréje nem minden esetben a legjobb megoldás az ügyfelek számára, ezért az értékesítés mellett megkezdtük az injektorok és a szivattyúk vizsgálatát, javítását és felújítását.

Bevizsgálás

A hozzánk beérkezett injektorokat, szivattyúkat szemrevételezés, azonosítás után próbapadra tesszük. Gépeinkkel a padon megvizsgáljuk, majd egy mérési jegyzőkönyvet állítunk ki a vevő részére.

Tisztítás, Alapjavítás

Amikor a nagynyomású szivattyú, injektor szivárog, vagy nem hozza a kívánt mérési paramétereket, egy kisebb javításra van szükség. Ezekben az esetekben a szétszerelés után ultrahangos mosóban megtisztítjuk az alkatrészeket és kicseréljük a tömítő elemeket. A szivattyúkat illetve az injektorokat újból összeszereljük, beállítjuk, majd újra bevizsgáljuk. A kóddal rendelkező injektorokat újra kódoljuk. Mechanikai vagy elektromos alkatrészeket ebben az esetben nem cserélünk.

Javítás

Előfordul, hogy a szivattyúk és injektorok esetében nem elegendő egy alapjavítás, viszont nem szükséges az injektor cseréje vagy új vásárlása.  A hibásan működő nagynyomású szivattyút, injektort a bevizsgálás után igény szerint javítjuk. Megtisztítjuk és/vagy kicseréljük a hibás alkatrészeket és elvégezzük a helyes beállításokat. A Coomon Rail injektorokat újra kódoljuk.


Injektor bevizsgálás, javítás, felújítás

Felújítás

Amikor az injektorok, szivattyúk javítása nem elegendő, akkor a gyári technológia előírásainak megfelelően javítást, felújítást végzünk.

Kereskedelem

Bizonyos esetekben az injektorok és szivattyúk felújítása, javítása nem megoldható (pl. pótalkatrész hiánya miatt) vagy egyszerűen gazdaságtalan. Ilyenkor új vagy már korábban felújított injektort vagy szivattyút ajánlunk a vevőinknek.

Keresse ki a gépkocsijához tartozó Injektort vagy Szivattyút!

Tovább az Injektorokra Tovább a Szivattyúkra

Saját készletünkből értékesített befecskendezők (bontott, felújított, új) vásárlása esetén cseredarab leadása kötelező! Ellenkező esetben cégünk cseredarab betétdíjat számít fel!


Felújított 0445110190 Injektor bruttó 35.000 Ft